FREE SHIPPING VANAF €99

Binnen België*

14 DAGEN RETOUR

TOP 3 BESTE MOUNTAINBIKE SPOTS IN DE ARDENNEN

mullertahl

1) Luxemburg, een mountainbikeland

Wist je dat er in Luxemburg maar liefst 700km uitgezette mountainbike routes zijn? Zo heb je bijvoorbeeld in het heuvelachtige Mullerthal, in het oosten van het land, prachtige routes. In deze regio zijn er veel rivieren en stroompjes die hun weg door de diepe valleien vormen, gekenmerkt door rotsen met fantasierijke vormen. De steile hellingen doen wel wat aan de Alpen denken. In dit mozaïek van rivieren, diepe dalen en door wind geteisterde plateaus heeft de mountainbike sport een perfecte plek gevonden. De diversiteit van het landschap, de vele paden en routes maken het Mullterthal tot een waar eldorado voor de liefhebber. Iets voor deze zomer?

VTT

2) 3 mountainbike hot spots in Belgisch Luxemburg

Circuit van Vielsalm

Deze track is 47,6km lang en gaat naar een van de toppen van België, Baraque de Fraiture.

La Croix Ranson

Deze route neemt je gedurende 18,7km mee door de grote bossen van de regio Gaume.

Het circuit van Grand Raid Godefroy

Deze route van 40,5km is voor de sportievere fietser. Hij gaat tevens een stukje over het pad van de Grand Raid Godefroy.

senior woman on electric mountainbike

3) 6. De grote oversteek van de Ardennen

De Grande Traversée de l’Ardenne ofwel de grote oversteek van de Ardennen neemt je mee door een heuvelachtige omgeving, door bossen en langs prachtige rivieren. Absoluut een reis die je met de mountainbike moet maken. Twee delen kenmerken het parcours. Het noordelijke deel (102km) van Malmédy naar La Roche-en-Ardenne dat niet gemarkeerd is, maar waarvan de GPX beschikbaar is.

En het zuidelijke deel, van La Roche naar Bouillon (170km), met markering. Tijdens deze reis door de Ardennen, van Malmédy tot aan Bouillon zul je betoverd worden door de mooie omgeving. Gun je zelf enkele dagen van vrijheid, op de fiets, midden door de bossen van de Ardennen. Na deze rit zal geen enkele rit meer hetzelfde zijn! Tijd voor avontuur!

Blog categorieën
Laatste nieuws
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf zo op de hoogte van alle nieuwe berichten, kortingen, tijdelijke acties en zo veel meer…

Copyright 2023 – All rights reserved – Going Forward Bikeshop

Another project created by  Website – Renovations