TEAM SYNDIC

BEHEER VAN MEDE-EIGENDOM

De beste zorg voor uw gebouw

EXPERTS IN HET BEHEER VAN MEDE-EIGENDOM

TEAM SYNDIC IN CIJFERS

0 +

VME'S

0 +

KAVELS

0

TEAM LEDEN

0 +

JAREN ACTIEF

Onze prijzen

Starters Package

Ideaal voor Blog of Nieuwspagina's
995
845 exc. BTW
 • Single Page
 • START Plug-ins
 • Wordpress CMS
 • Enkel webdesign
 • HTTPS Beveiliging

Business Package

Ideaal voor bedrijfswebsite's/shops
1645
1495 EXC. BTW
 • Tot 5 Pagina's
 • GEAVANCEERDE Plug-ins
 • Mobiel vriendelijk design
 • Keuze uit 2000 voorbeelden
 • Webdesign + SEO pagina's
 • HTTPS Beveiliging
Popular

Business Pro Package

Voor bedrijven die meer willen
2495 exc. btw
 • Meer dan 5 Pagina's
 • PRO Plug-ins
 • Mobiel Vriendelijk Design
 • Keuze uit 2000 voorbeelden
 • Webdesign + Uitgebreide SEO Pagina's
 • HTTPS Beveiliging
 • Wekelijkse Check-up van de website & Plug-ins
 • Inclusief bedrijfsfoto's door een professionele fotograaf

WAAROM KIEZEN VOOR TEAM SYNDIC

Business team in a meeting

Constructief

In de relatie tussen mede-eigenaar, syndicus en leveranciers van goederen of diensten zorgen wij voor een optimale transparatie.

support

24/24 Technische Bijstand

Wij bieden u een permanente dienstverlening. Buiten onze kantooruren kan u ook rekenen op technische bijstand. EVENEENS OP ZON- EN FEESTDAGEN.

support

Duidelijke Communicatie

Communicatie naar alle eigenaars is een zeer belangrijk onderdeel van goed beheer. Wij zorgen ervoor dat alle eigenaars op de hoogte worden gehouden van het reilen en zeilen binnen hun mede-eigendom.

Businessmen shake hands

Strikt Neutraal

Wij waken er over om als syndicus strikt neutraal te blijven in de geschillen die zouden bestaan tussen de mede-eigenaars of de bewoners en die geen betrekking hebben op het beheer van de vereniging, onverminderd onze wettelijke of conventionele verplichtingen of de naleving van een gerechtelijke beslissing.

Discussing document

65 jaar actief in de sector

Als familiebedrijf zijn wij reeds vele jaren actief in de sector en hebben we een zeer goede know-how zowel op financieel, administratief en financieel vlak. Een zeer goede kennis van de wet op mede-eigendom, nieuwe normen en juridische aspecten vormen een belangrijk deel van goed beheer.

Discussing document

65 jaar actief in de sector

Als familiebedrijf zijn wij reeds vele jaren actief in de sector en hebben we een zeer goede know-how zowel op financieel, administratief en financieel vlak. Een zeer goede kennis van de wet op mede-eigendom, nieuwe normen en juridische aspecten vormen een belangrijk deel van goed beheer.

Meet Our Attorneys

attorney 4
JOËLLE ROMBAUTS
- Owner, Partner -
attorney 2
HANS VAN SNICK
- Estate Manager -
attorney 1
LIAM VAN SNICK
- Lawyer -
attorney 4
ANNA VANHOUCKE
- CEO Company, Partner -
attorney 4
BARBARA DEBOUTTE
- Lawyer -
attorney 4
MARIA NOLTE
- Lawyer -

Client’s Love

Best Law & Attorney for Everyone

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil.

Perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. 

Winning Award

Reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur illum qui dolorem eum fugiat quo voluptas nulla pariatur.

Private

Reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur illum qui dolorem eum fugiat quo voluptas nulla pariatur.

Legal Protection

Reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur illum qui dolorem eum fugiat quo voluptas nulla pariatur.
hero-02.jpg

About Law & Attorney

Voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem.

signature

CEO & Founder Tak Desain

Get quote

Meet us & we can help you

For travellers who do need emergency Canada and United States.
[contact-form-7 404 "Not Found"]

Recent News

dffdf

vvdd

Don't Hesitate to contact us any time

Exercitationem ullam corporis suscipit laboriosam, nisi ut aliquid ex ea commodi consequatur

Onze Diensten

Web desigin icon

Webdesign

Totaal nieuwe website/webshop van A-Z,
of specifieke aanpassingen naar uw wens.

web upgrades

Website Optimalisatie

Website's met laadtijden van minder dan één seconde,
zodat de aandacht van de klant direct getrokken wordt.

MOBILE FRIENLDY

Mobiel - vriendlijke website

Webpagina's 100% mobiel vriendelijk maken, dit kan stap
voor stap of een gehele nieuwe website aanmaken.

seo

Search Engine Optimization (SEO)

Door middel van zoekmachine optimalisatie zorgen we ervoor
dat u op nummer 1 staat in Google = meer websitebezoekers.

google upgrade package

Google Upgrades

Google statistieken verhogen, hogere Google score,
check-up met Google My Business.

social media advertisement e1639929475392

Social Media Advertisement

Duizenden mensen bereiken door slechts één afbeelding te plaatsen via verschillende social media apps.

filter by categories

size available

Elegant man and woman clothe's sale

sale up 15% - 60% all items

*Applies to all branches worldwide

Webdesign

Er zijn verschillende fasen bij het maken van een website en een van de belangrijkste is uw POA (actieplan). 

Waar wil je over 5 jaar staan? 

Met dit in gedachten moet je website gebouwd worden. Het heeft geen zin om een website te maken om over een paar jaar alles opnieuw te moeten bouwen omdat je hebt besloten dat je een online winkel wilt toevoegen. 

Laat ons u helpen plannen te maken voor de toekomst en een website te maken die kan meegroeien met uw bedrijf.

Er bestaan binnen Google inmiddels miljoenen webshops die allemaal hun producten en artikelen onder de aandacht willen brengen. Jij moet dus opvallen met jouw webshop. Het zorgt ervoor dat je onderneming een betrouwbaar en professioneel uiterlijk krijgt. Bezoekers hebben een korte aandachtsspanne, een goed design speelt hier op in. Daarom moet je durven investeren in een goed design van je webshop. Het is immers de kassa van je onderneming.

 

Dus uw website zag er 10 jaar geleden geweldig uit, maar hij ziet er steeds vermoeider uit naarmate het jaar vordert? 

Dit is niet ongebruikelijk, het ontwerp van websites gaat immers in een snel tempo vooruit en we raken achterop als we ons niet aanpassen. We kunnen uw website een face – lift geven en weer up to dat brengen.

Website Optimalisatie

Simpel gezegd, bij website-optimalisatie draait alles om het verbeteren van uw gebruikerservaring, zodat mensen eerder geneigd zijn om op uw website te converteren. 

Veel bedrijven proberen hun gebruikerservaring te optimaliseren door hun website van tijd tot tijd volledig opnieuw te ontwerpen, maar laten we eerlijk zijn, hoe goed u uw doelgroep ook kent, mensen zijn onvoorspelbaar.

Bij Website-Renovations werken we met de nieuwste tools & systemen, zodat de website beschikt over alle moderne funcinaliteiten die klanten en gebruikers mogen verwachten.  

Samen kijken we waar de zwakke plekken zitten in het laden van je website, door middel van tools en programmas kunnnen we deze aanpassen en optimaliseren.

 • Bestemmingspagina

Bestemmingspagina’s zijn de eerste pagina’s die mensen op uw site tegenkomen. Ze klikken op een link en komen op een landingspagina terecht. Aangezien uw bestemmingspagina de eerste ervaring van een nieuwe bezoeker met uw site is, kan het optimaliseren van uw bestemmingspagina een enorm effect hebben op uw conversieratio.

 • Home pagina

Net als uw bestemmingspagina’s, kan uw startpagina uw conversieratio maken of breken. In veel gevallen moet uw startpagina echter veel meer doen dan de meeste bestemmingspagina’s, dus wat goed werkt op een bestemmingspagina, is mogelijk niet geschikt voor uw startpagina.

 • Afreken process

Als u een webshop hebt, is een soepel afrekenproces van vitaal belang voor het succes van uw bedrijf. Immers, wanneer een potentiële klant uw betaalproces start en vervolgens afhaakt, is het alsof er geld uit uw zak wordt gerukt. Een kleine optimalisatie van het betalingsproces kan grote financiële gevolgen hebben.

 • Conversie punten

Net als uw afrekenproces is elk conversiepunt, van een formulier tot een click-to-call-knop, een cruciaal onderdeel van uw website. Het doel van uw website is om mensen te laten converteren, dus als het conversieproces niet is geoptimaliseerd, maakt u het uzelf alleen maar moeilijk.

Hopelijk heeft het doorlopen van dit proces je al wat website-optimalisatie-ideeën gegeven, maar als je dingen verder wilt verfijnen, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Als je er helemaal voor gaat, komt website-optimalisatie neer op één simpel principe: wanneer je potentiële klanten krijgen wat ze willen, krijg jij wat je wilt. De truc is om erachter te komen hoe u uw potentiële klanten gemakkelijk kunt geven wat u wilt.

Mobiel Vriendelijke Website

Een responsive design betekent dat je website zich aanpast aan het formaat van het beeldscherm waarop het bekeken wordt.  

Een responsive website scoort beter bij bezoekers, dus ze komt ook hoger in de resultatenlijst van een zoekmachine.

In 2015 al verklaarden Google werknemers dat mobiel zoeken op internet op de telefoon en op tablets groter was dan zoekopdrachten van op een computer.

Uit onderzoek van Search Engine Land blijkt dat meer dan 57% van het zoekmachineverkeer van smartphone- en tabletgebruikers komt.

Dat is dus een hele goede reden waarom je website compatible moet zijn met verschillende schermen. Je kan immers de helft van je potentiële klanten verliezen aan concurrenten wiens website wel mobiel-vriendelijk is.

Met alle prikkels overal, tegenwoordig, wordt de tijd dat mensen hun aandacht bij iets kunnen houden steeds minder lang. Een groot voordeel van mobielvriendelijk zijn is dat het snel laadt en gebruikers meteen bedient. 

Je kan het je niet veroorloven dat potentiële klanten moeten wachten en doorklikken naar de concurrentie. Laadt je website langer dan 3 seconden, ben je ze kwijt.

Search Engine Optimization (SEO)

Search Engine Optimization of zoekmachine optimalisatie. 

Dit betekent: de optimalisatie van jouw website of webshop zodat je hoger scoort in de zoekmachines, zoals bv. Google.

SEO hangt samen met jouw eigen website of webshop. Als je geen kwalitatieve en relevante website of webshop hebt, zal Google hier minder aandacht aan besteden. 

Wij stellen voor jou de SEO-voorwaarden in die nodig zijn om beter te scoren in de zoekmachines.

 • Hoger scoren in Google
 • je krijgt meer bezoekers
 • je bent je concurrentie een stapje voor

SEO zorgt ervoor dat jouw website hoog in Google staat, zonder dat je advertenties hoeft te kopen. Dit is ook een stuk goedkoper dan bijvoorbeeld Google Adwords, met betaalde advertenties kom je dan hoger in Google.

Let wel op, als je SEO op een goede manier wil uitvoeren moet je er wel voldoende tijd in stoppen. Onderschat het dus niet!

Google Upgrades

Via Google My Business kan je heel wat informatie over jouw bedrijf toevoegen om jouw (potentiële) klanten op weg te helpen en/of hun nieuwsgierigheid te prikkelen. 

 • Je locatie, openingstijden, telefoonnummer, reviews, posts en extra uitleg over je bedrijf.
 • Foto’s waarop jouw bedrijfsactiviteiten, diensten en services zichtbaar zijn.
 • Rechtstreekse link naar je website, routebeschrijving en telefoonnummer.
 • Meer naamsbekendheid
 • Groeiend aantal websitebezoekers
 • Meer leads
 • Hogere omzet

Met Google Analytics krijg je inzicht waar jouw bezoekers vandaan komen. Je kunt zien uit welk land, uit welke provincie en welke plaats je bezoekers komen. 

Tevens kun je zien wat voor scherm, wat voor browser, wat voor schermresolutie jouw bezoekers gebruiken. Deze informatie is zeer nuttig om je website te optimaliseren.

Social Media Advertisement

Adverteren op sociale media, of targeting op sociale media, zijn advertenties die worden weergegeven aan gebruikers op sociale-mediaplatforms.

Sociale netwerken gebruiken gebruikersinformatie om zeer relevante advertenties weer te geven op basis van interacties binnen een specifiek platform. 

In veel gevallen, wanneer de doelmarkt overeenkomt met de gebruikersdemografie van een sociaal platform, kan sociale reclame een enorme toename van conversies en verkopen opleveren met lagere kosten aan advertenties.

 • Er zijn totaal geen beperkingen op social media wanneer het gaat om het benaderen van de doelgroep. Je kunt letterlijk alle kanten op. Je kunt meerdere methoden aanspreken om je targetgroep aan te spreken.

 • Maar liefst 90 procent van alle bestaande doelgroepen is via social media te bereiken. Hiermee is de kans op een goed bereik ook het grootst door de sociale netwerken in te zetten.

 • Op social media is het tweerichtingsverkeer. Jij kunt de doelgroep bereiken, maar deze bereikt jou ook. Dit wil zeggen dat je op social media de kans hebt op je doelgroep te leren kennen op een niveau waar dat nergens anders kan.

 • Adverteren via social media is veel relevanter dan het adverteren via andere media. Daarnaast heb je hier het voordeel dat werkelijk alles eenvoudig te meten is. Hierdoor kun je er ook veel beter op inspelen en kun je direct maatregelen nemen wanneer dit nodig is.

 • Het adverteren op social media is één van de meest voordelige manieren, zeker wanneer de investering in verhouding tot het effectieve bereik wordt gezet.
 • Facebook
Facebook-advertenties zijn ontworpen rond specifieke marketingdoelen. Dit betekent dat elke campagne zorgvuldig moet worden ontworpen voor een specifiek doel.
 • Instagram
Instagram-advertenties verwijzen naar het betaald plaatsen van berichten op de Instagram-app. Als je alleen gepromoot hebt op sociale media met behulp van organische campagnes, kan het onnodig lijken om geld uit te geven om gezien te worden. 

Een betaalde Instagram-advertentiecampagne kan echter resultaten opleveren die gratis posten gewoon niet kunnen evenaren.
 • Twitter
Twitter stelt u in staat om bepaalde zinnen in uw advertentiecampagnes op te nemen, zodat wanneer uw doelgroep tweets met deze zoekwoorden, ze uw advertentie kunnen zien.
 • Google +
– Google+ biedt het unieke voordeel dat het wordt geassocieerd met de meest gebruikte zoekmachine op internet.
 • Pinterest
Pinterest wordt steeds meer een populair platform om doelgroepen te bereiken via gerichte plaatsing.

Renoveren – Ontwerpen – Optimaliseren