Diensten

/
hoe we u kunnen helpen

Webdesign

Totaal nieuwe website/shop van A – Z, of aanpassingen naar uw wens op bestaande website/shop.

Optimalisatie

Website’s met laadtijden van minder dan 1 seconde, zodat je direct de aandacht van de klant trekt.

Mobiel Vriendelijk

Website mobiel vriendelijk en leesbaar maken op alle apparaten Gsm, Ipad, Desktop, etc.

Search Engine Opimization

Schrijven van betere SEO verslagen, dit zorgt voor een betere weergave in zoekmachines (Google, Bing…).

Google Upgrades

Zet uw bedrijf op de kaart door middel van Google Upgrades. Door het toepassen van Google Analytics krijg je inzicht waar jouw bezoekers vandaan komen. 

Social Media Advertisement

We zoeken naar uw specifieke doelgroep, en plaatsen advertenties via socal media.

 
onze dienst

Webdesign

Speciaal naar uw wens en budget ontwikkelen wij uw website of webshop. Onze website’s  worden gemaakt door gebruik van WordPress CMS, dit is een handig programma die door iedereen kan worden gebruikt.

Natuurlijk kunnen wij dit voor u doen, zodat u zich hierover geen zorgen hoeft te maken. Zo kunt u alle aandacht aan uw zaak besteden.

Uiteraard kunt u bij ons ook terrecht om specifieke aanpassingen uit te voeren aan uw reeds bestaande website. 

onze dienst

Website optimalisatie

Simpel gezegd, website-optimalisatie is alles rond het verbeteren van uw gebruikerservaring, zodat mensen eerder geneigd zijn om op uw website te blijven.

Bij Website-Renovations werken we met de nieuwste tools & systemen, zodat de website beschikt over alle moderne functionaliteiten die klanten en gebruikers mogen verwachten.

Samen kijken we waar de zwakke plekken zitten in het laden van je website, door middel van tools en programmas kunnen we deze aanpassen en optimaliseren.

Met als einderesultaat dat meer bezoekers de weg naar uw website/shop vinden.

onze dienst

Mobiel Vriendelijk

Een responsive design betekent dat je website zich aanpast aan het formaat van het beeldscherm waarop het bekeken wordt.  Een responsive website scoort beter bij bezoekers, dus ze komt ook hoger in de resultatenlijst van een zoekmachine.

Uit onderzoek van Search Engine Land blijkt dat meer dan 57% van het zoekmachineverkeer van smartphone- en tabletgebruikers komt.

Dat is dus een hele goede reden waarom je website compatible moet zijn met verschillende schermen. Je kan immers de helft van je potentiële klanten verliezen aan concurrenten wiens website wel mobiel-vriendelijk is.

Een groot voordeel van mobielvriendelijk zijn is dat het snel laadt en gebruikers meteen bedient. Je kan het je niet veroorloven dat potentiële klanten moeten wachten en doorklikken naar de concurrentie. 

Laadt je website langer dan 3 seconden, ben je ze kwijt.

onze dienst

Search Engine Optimization (SEO)

Search Engine Optimization of zoekmachine optimalisatie. 

Dit betekent: de optimalisatie van jouw website of webshop zodat je hoger scoort in de zoekmachines, zoals bv. Google.

SEO hangt samen met jouw eigen website of webshop. Als je geen kwalitatieve en relevante website of webshop hebt, zal Google hier minder aandacht aan besteden. 

Dit zorgt ervoor dat jouw website hoog in Google staat, zonder dat je advertenties hoeft te kopen. Het is ook een stuk goedkoper dan bijvoorbeeld Google Adwords, met betaalde advertenties kom je dan nog hoger in Google.

Wij stellen voor jou de SEO-voorwaarden in die nodig zijn om beter te scoren in de zoekmachines.

onze dienst

Google Upgrades

Zet uw bedrijf op de kaart door middel van Google Upgrades.

Via Google My Business kan je heel wat informatie over jouw bedrijf toevoegen om jouw (potentiële) klanten op weg te helpen en/of hun nieuwsgierigheid te prikkelen. 

  • Je locatie, openingstijden, telefoonnummer, reviews, posts en extra uitleg over je bedrijf.
  • Foto’s waarop jouw bedrijfsactiviteiten, diensten en services zichtbaar zijn.
  • Rechtstreekse link naar je website, routebeschrijving en telefoonnummer.

Door het toepassen van Google Analytics hierdoor krijg je inzicht waar jouw bezoekers vandaan komen. Je kunt zien uit welk land, uit welke provincie en welke plaats je bezoekers komen. 

Tevens kun je zien wat voor scherm, wat voor browser, wat voor schermresolutie jouw bezoekers gebruiken. Deze informatie is zeer nuttig om je website te optimaliseren.

onze dienst

Social media advertisement

Adverteren op sociale media, of targeting op sociale media, zijn advertenties die worden weergegeven aan gebruikers op sociale-mediaplatforms.

Sociale netwerken gebruiken gebruikersinformatie om zeer relevante advertenties weer te geven op basis van interacties binnen een specifiek platform. 

In veel gevallen, wanneer de doelmarkt overeenkomt met de gebruikersdemografie van een sociaal platform, kan sociale reclame een enorme toename van conversies en verkopen opleveren met lagere kosten aan advertenties.

Entrepreneurs collaboration deal shaking hands in a modern office and financial paper graph on desk.
contact us

Let’s Work Together!